Чернигов город мечты и добра

Чернігів місто мрії і добра,

Де Вал стоїть, і Болдіна гора,

Де церкви пронесли красу століть,

І благодать над містом цим висить.

Печери де монах блука, як тінь,

І про духовну дбає височінь,

Нагадує з'являючись комусь,

А я за все дароване молюсь.

Святі, що бережуть нас від біди,

Ім поклонитись неодмінно йди!

Чернігів місто зелені, краси,

Що памятає давні ті часи,

І росповість історію свою,

Бо дарував Господь життя в раю.

Святі озера, береги Десни,

То є чудові і святкові сни.

Хто побував у місті хоч би раз,

Тих вражень не зітре тривалий час.


Рецензии