Споведзь паэтк

Нехта назаве мяне дзівачкай,
Рыфмаплёткай, маўляў, лёгка быць.
Я ж і не імкнуся, як гарачкай
Свет сваёй паэзіяй скарыць.

Я ж не Багдановіч і не Цётка,
Ды й як хтосьці слыць я не хачу.
Пішу ціха, сціпла, нетаропка,
Ды ўсё ж некаму расцераблю душу.

Мне майстэрства не спазнаць санетаў,
Не пісаць тэрцэнаў і актаў,
Але ж няма спецыяльнасці паэта,
Трэба, каб іскрынку Бог падаў!

Мне не трэба славы і прызнання,
Мо праз гэта і талент загублю?
Жыць па - беларуску ёсць жаданне,
Проста слова роднае люблю!


Рецензии
Риточка!Если талант дан,то его не загубишь.Ведь все от Господа.Удачи тебе.

Палина Ивчик   29.02.2016 14:03     Заявить о нарушении