Що таке кохання?!

Надихнуте Вознесенським Іваном Поповичем,
-Василем Берикулом

Що таке кохання,-
Вічне запитання
Там, де дівування
Та парубкування,-
Перший дзвін чекання
З святістю зізнання,
Дивне хвилювання,
Та нічне зітхання
З вечора до рання…
Зоряне світання,
Щире щебетання,
Досвіту стрічання,
Де квітуче вбрання,
Джерела журчання,
Поміж веж блукання,
Двох сердець єднання,
Злетності бажання,-
Душ палке старання
Жити без вагання,
Кращого жадання,
Щастям лікування,
Світом дивування,
Спраги тамування
Вперше, як в останнє!
23.02.2016р.


Рецензии