Летс Данз

Этой ночью
хочу танцевать

4to-нибудь
На Мальте

Под танец
терять
запотевший кантрл

Ты - такая
you gave me yellow fever
before sorted it out  she's a fly - i

Последний раз - всегда
did dance

    with diffrent sluts

  remembring you

Mom's been sayin'
hated me too much :

 She can bite
i dont beleive this

 Because i - is

What swear i to do


  The Yellow Fever


Рецензии