Близькозорiсть

Купую я сьогодні кулю смерті
Клянуся, що ідея не моя
Метал і гільзи з порохом... відверто...
Сказали, що наступним буду я

Без суду просто кат зайде до мене
Я грішний, чи не грішний запитає
Сокирою по крові сніг відверне
І голову напевно відрубає

А я й не відрікаюсь повних грішних
До верху переповнених морів
Судіть буль-ласка зовсім-зовсім інших
Без Вас мене накаже Бога гнів

Як хочеться повірити в надійність
І в якість того пострілу впритул
Я вірю лише в пороху стабільність
І в те, що буде постріл.... а не мул....

Сьогодні я купив життя знак оклик
Я довго торгувався за життя
З косою говорила тітка оклик
Відмовивши, послав її я на!

Я кулю купував не за для смерті
І зовсім не назначену собі
Хоча насправді всі давно ми мертві
І куля перед нами....Ми сліпі!!!


Рецензии