Тут сэрца дакранаецца да зор
Мне Бацькаўшчыны высланы лугі,
Так толькі на Радзіме пахнуць мёдам,
Нектарам зёлак, кветак мурагі.
Крыштальныя тут росы і крыніцы -
Прыродныя мае ўсе дактары,
Іду бальзамам хвойным наталіцца
І лекамі гаючымі ў бары.
Палошча ветрык разцуглЯнай грывай
Дзівосных гукаў гарманічны хор...
І толькі тут магу я быць шчаслівай,
Тут сэрца дакранаецца да зор!
Ліпень, 2014 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Свидетельство о публикации №116022604326
Валентина Владова 27.10.2016 11:59 Заявить о нарушении
Ядвига Довнар 27.10.2016 12:32 Заявить о нарушении