Хованки

В волоссі твому можна заховатись?
Замріятись прижмурившись заснуть
Ховаючись я хочу закохатись
І в серденько у твоє зазирнуть

Я марю цими іграми спокою
Дурманять тобі голову також
Кохаю тебе,й буду лиш з тобою
Яскраві очі мила не тривож

А після , поміняємось ролями
Я буду теплим в'язаним  шарфом
Обнявши і закутавши ту саму
Зігрію всю некараним гріхом

Єдиний скарб - Кохання, не інакше!
І в хованки пограти згоден я
Коли ось так ховаючись в найм'якше
Відчутно як здригається земля

У жмурках пролітає щебет серця
Приємний і легенький для душі
В коханні люди істинно безсмертні
Ти сонечко, а я твої дощі

Коли весь світ, і кожен теплий вечір
Придумані для нас і тільки нас
Люблю твої тендітні голі плечі
Для мене ти найкраща всіх прикрас


Рецензии