Хлопцям майдану
Ой хлопці молодії
У двадцять сивочолі
І руки загрубілі
Стояли ви на варті
Себе не пожаліли
Тримали з сил останніх
Свій стяг блакитно жовтий
А влада вас продала
На гроші проміняла
Вас зрадили ї продали
Безжально та підступно
Ви заважати стали
То ї здали вас облудно
Але ви не за владу
Стояли на Майдані
Стояли ви за правду
За те Вас обплювали
За матерів стояли
За дочок та синочків
За виплакані очі
Знедоленних батьків
За сине чисте небо
Та жовті хвилі хліба
За нашу Русь Святую
За нашу не другую
Автор Широков А.А. 12.05.2015 Киев Украина
Да я написал это стихотворение о том что участников майдана просто продали за свои шкурные интересы все эти Порошенки Турчиновы Яценюки и прочие- прочие....
Свидетельство о публикации №116022505963