Украина моя

Україно моя

Україно моя синьока земля
Над тобою знов круки кружляють
Знов як в роки війни рідна ненько моя
Чорно красні знамена здіймають
Боже милий де ти і чому льеться кров
Чому знову людей убивають
І чому ти скажи як колись знов і знов
Люд невинний від болю страждае
Боже молимо ми ти нам відповідь дай
Чим ми так винуваті під небом
Миж жили як могли і любили наш край
Нам заморських  законів не треба
Святий Киеве наш знов  палае вогнем
І Бандерівський прапор здіймають
Не життя він несе а страждання одне
І людей на Майданах вбивають
Боже молимо ми Боже сили нам дай
Нам не втратити віру й надію
Про щасливі роки та усмішки дітей
Наша ненька нещасна ще мріе
Чом Росія мовчить Де ж ти наша сестра
Ми ж едині то де ж твоя сила
Поможи нам як завжди бо ми є рідня
Бо самим нам здолати не сила
І ми віримо в те що Росія сестра
Не покине  нас кровью вмиватись
Після ночі для нас буде нова зоря
І ми будем як завжди всміхатись
Ми надію плекаемо що назавжди
Мирні ранки і дні нас чекають
І як сон пропадуть щезнуть всі вороги
І нам сонечко ясне засяе

Автор Широков А. А.  6.05 .2014 г Каслі Урал


Рецензии