Ти для мене все!

Пробило життя гарматами
Ми з тобою різні
І не з нас все почалось
Між болем і втратами
Ледве б'ється серце
Воно зупиниться ось-ось

Що діється там,за брамами?
Не кажи що знаєш!
І що робити довелось
Все тіло вкрито шрамами
Ніби за любов!?
Тобі напевно це здалось

Ось,тримай,це моя душа...

Ти ніколи не бачила
Ти ніколи не відчувала мене
Я поруч!І ти для мене Все

У снах у прірву падати
Це так нестерпно
Повертатися у бій
Ти прагнеш цьому зарадити
Пробач кохана!
Та я вже давно не твій

Ось,тримай,це моя душа...

Ти ніколи не бачила
Ти ніколи не відчувала мене
Я поруч!І ти для мене Все
            25.02.16


Рецензии