Приречене кохання

На столі стояла чашка чаю,
я її очима п'ю
Не пробачить серце твого жалю
Більше я вже не люблю.

Пробач, на долонях серце
Віддаю
Не плач, хай дорога стелиться
До весняного гаю.

Пробач, відпусти свій біль
Віддай його мені
і зустріч наша одна із божевіль
що захована на глибині.

І неначе все давно відомо
Та шукаю дотик рук твоїх
Не повернешся ти вже додому
Поцілунок щез із губ моїх.
І не знаю я, що буде далі
І не бачу я обличчя у дзеркалі
Твоя сторона моєї медалі
Кохання, що є приреченим.


Рецензии