Весняний апокал псис

Зникає сніг від вірусу весни,
хоч ніч у ніч зима ним землю засіва.
Ховаються колонії сніжин
по ямах темних і затінених кутах.

Приречено у променях тепла
сніжинки тануть, сумно йдуть у небуття.
Їх знов природа в жертву віддала
коловороту вічному води й життя.

Загибеллю цивілізацій снігових
весна вітає світ земний із року в рік -
від апокаліпсису до наступної зими
сніжинок рід веде своїх реінкарнацій лік.

23.02.2016, Маріуполь.


Рецензии
Уважаемая Елена! Гарно дивчина, дюже гарно! Удачи и Успеха ! Симонов.

Константин Симонов2 3   01.03.2016 10:32     Заявить о нарушении
Красно дякую Вам, Костянтине! :)

Елена Кулигина   01.03.2016 17:49   Заявить о нарушении