Серце - приз

Твоє серце - цінний приз для мене:
Кров то вгору потече, то вниз...
Вірити завжди в мрію потрібно,
Голуби знову обсіли карниз.

Губи шепочуть ніжно-тремтливо,
Мов заповіт, заборонене "Так"...
Я роблю кроки назустріч долі...
Кому подаруєш свою душу, як птах?

Серце, як камінь, серце, немов лід,
Але між нами незнані слова...
Серце, немов сизокрилі птахи знов,
І паморочиться голова.

Серце тебе знов не врятує...
Вірити долі і слухати день...
Якщо любові немає у серці,
Душа не може співати пісень..

Полум'я зовні, чи дощ на бульварах -
Я роблю кроки назустріч Тобі...
Знов губи шепочуть "Так" довірливо,
Чи подаруєш свою душу мені?


Рецензии