б й за незалежн сть

Холодний погляд на обличчях
Та звуки пострілів глухих
І безліч танків на узбіччях,
що відбивались від лихих.
Сини боролись за країну
Не зберегли свого життя
та ворог робить з нас руїну
не припиняє пролиття.
Зливає піт та кров,і сльози
під прапором до своїх мрій
він ніс великі нам загрози
та не програний був бій.
Багато витримати треба
та безліч ,ще є перешкод
іти так довго,як до неба
але їх витрима народ.
Настане час великих змін,
що нам несе наше майбутнє
і встане ненька із колін,
прокляте зло буде відсутнє.


Рецензии