Заробiтчанка
Саджала мама кущики калини.
Росла калина, пiдростала доня,
А мамi срiбло сипалось на скронi.
Зачервонiлася калина бiля хати,
Чекае доню з чужини старенька мати.
Рiка життя так невблаганно плине,
Якi ж гiркi ви, ягоди калини.
Вже стихло голосiння журавлине,
i снiг кривавлять ягiдки калини.
Ой, доле-доленько, ну що ти робиш з нами?
Цвiте калина пiд вiкном. Немае мами....
Цвiте калина пiд вiкном, цвiте калина,
Щаслива пiсня про любов iз гаю лине,
i бiлi нiжнi пелюстки ,неначе снiг,
Пухнастим килимом встилаються до нiг.
Свидетельство о публикации №116022404796
С уважением,
Виктор Михальский 2 13.06.2019 21:26 Заявить о нарушении
Спасибо за визит .
Удачи Вам !
Светлана Луцак 13.06.2019 21:48 Заявить о нарушении