Болить душа за Украину

Болить душа за Україну,
Жадали ми в кінці кінця,
Що президент війну зупинить,
Як  він народу обіцяв!

Дивись,  що робиться,  Тарасе
Ми знов  втрачаємо синів,
Кров їхня льється на Донбасі,
Де гинуть люди у вогні…

Рятуй нас Боже,  поможи нам,
Навчи нести усім добро.
Болить душа за Україну,
За справедливість, за народ!


Рецензии