Пiд iменем...

Під іменем Радянського закону,
Бач, народився я "червоним".
Тепер же "самомтійність" маю,
Під "незалежністю" конаю.
Та зараз я сказати смію: -
За нову владу червонію.

      24.02.2016р. 11:35.


Рецензии