найприкрiша рiч

В житті у людини найприкріша річ – 
Високий і довгий паркан захисний.
Не бачить нічого крім тої стіни.
Щасливі живуть на горі.
Чи вгору збирайся, чи стіну ламай,
Чи так і живи у паркану в тіні,
Від світу, і навіть життя, в стороні,
Бо воля не прийде сама.
Той простір безмежний отримують всі.
Він, суто для всіх, а не виключно чийсь.
Можливість дивитись щодня вдалечінь,
До речі, відновлює зір.


Рецензии