Пiсня про мiсто Комсомольськ-на-Днiпрi

Веселкою розквітло місто на Дніпрі,
Де чути передзвін ранкових рос.
Жадані мрії, що з'явились навесні -
То ти, наш неповторний Комсомольськ!

Приспів:
Зелені кучері каштанів
Під синім небом, мов свічки,
Широкі вулиці й майдани –
В майбутнє вплетені стрічки.

Мала перлинко України
На лівім березі Дніпра,
Ти виглядаєш на відмінно,
І пісня ця тобі луна!

Приспів:
Дитячий гомін чути в кожному дворі,
Їх перші кроки – радість для усіх.
Салют над містом! Свято! Випускні бали –
Щасливі ми крокуєм по землі!
Приспів:
2005


Рецензии