Добра новина

Небесна данина,
Сувора давнина –
Славетна ера з іменем Христа.
Вміщається в серцях,
До всіх прийшла вона,
Бо не існує слова – «чужина».

Приспів:
Добра новина несе проміння світ,
Добра новина існує тисячі літ,
Добра новина живе із уст в уста:
Народився нам Спаситель для креста.
На Голгофі був розп’ятий та воскрес,
Повернувся він до Батька до небес,
Добра новина, як у Святому пісьмі,
Добра новина – то твій до щастя міст.

Чудова, як весна, цілюща дивина,
Джерельно чиста Добра новина.
Спасенная душа, у книзі імена,
Для всіх відкриті двері в небеса.
Приспів:

25.07.2005


Рецензии