кохання

чому кохання рвеш ти мою душу навпіл
 чому не знаю спокою ні в тиху ніч
 ні в деньне пройдених клопіт

 чому тебе шукаю і гукаю
та відповідь не чую
 і де ти ходиш де ночуєш
 моє едине вірне
 лиш моє на цілім білім світі
лиш одне


Рецензии