фукс я

і коли була я малою на вікні у селі
побачила квітку цю таємничу незвичну
 і дивилась і очей не могла відвести
 і так хотіла збагнуть тайну її
одвічну ...
 і тільки коли пройшли роки життя мого
 від батькивщини далеко
прийшло розуміння що птахом
 лине до рідної хати
 його не відняти


Рецензии