Как умываются ёжики Cum se spala ariciorii

Мать- ежиха под цветочком
Моет всех своих сыночков
Моет с самого утра
От усов и до хвоста

Ну а спинку мама- ёжик
Деткам мыть никак не может
Потому-то у ежат
Лишь животики блестят
            (03,12,2015)



Cum se spala ariciorii
de Grigore Vieru

Aricioaica-n umbra florii
Isi grijeste ariciorii,
Ii tot spala de cu zori
Pe botic si ochisori.

Doar pe spate, doar pe spate
Sa-i grijeasca nu mai poate.
Ariciorii, asadar,
Stau cu spatele murdar.


Рецензии