Украинская мова

Українська мова

Всі недопалки слів
Повипльовуй із рота,
На розмовний твій спів
Всім кажи, що це мода.
               
Мода це розмовлять
Українською добре,
А на суржик плювать,
Подолаймо це горе.

Україна одна,
Більш такої немає,
Для нас ненька вона,
Соловейком співає.

Триста тридцять років
Мову нашу ганьбили,
Та народний наш спів
В світі всі полюбили.

Буде жити народ,
Буде жити і мова,
Серед війн і негод
Нашій волі основа.
22.02.16.


Рецензии