Музе

МУЗІ

Лечу, підношуся у вись,
Бо ти мені даруєш крила.
Не скинь мене, прошу, дивись,
Моя ти музо білокрила!

Одна мене лише втішаєш,
Даруєш силу і натхнення.
Думки всі потаємні знаєш,
Пориви мої і бажання.

Серед ночі піднімаєш,
Нашіптуєш щось своє,
Слово за словом,
У вірш лягає...
Тримай мене, не підведи.

15.02.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.


Рецензии