Небесна сотня
Із тисячі очей й формують океан:
Страждань й свободи, скоро в нім потонуть
Всі ті, хто Україну зневажав.
Дитячий сміх дзвенітиме й відлунням
Він рознесеться швидко, змиє сіль,
Крізь болю ґрунт мир квіткою проб’ється -
Зірками нам Небесна Сотня усміхнеться...
Свидетельство о публикации №116022100455
Артур Грей Эсквайр 21.02.2016 00:45 Заявить о нарушении