Ода женщине

ОДА ЖІНЦІ (присвята усім жінкам!)

Жінка - роду берегиня.
Жінка в хаті господиня.
Жінка - мама і дружина,
Подружка для доні й сина.

Жінка - втілення любові!
Жінка - втілення добра!
Нелегкі у неї ролі,
Та майстерна в них вона! (08.01.2016)

  (Вірш опублікований у альманасі "Поезія, натхненна жінкою" (видавець: редакція журналу "Дніпро")

  Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
  Україна, м. Хмельницький.


Рецензии