Вже

Ми вітрові любов свою подарували
І щастя ми  розсипали в зірках
У хмарах ми тіла свої пізнали
Ми мріємо. І помираєм в снах

Захід розчинився. Згорів, як свічка.
І ніч накрила всі мої думки.
Хай серце калатало, й назад поплила річка
Душа згубилась. І знов ці кляті сни

В дощі отак спливають дні планети
Супутник-сердце  дуже вже болить
Втомився я вже рвати ті тенети
І знову сни. Та досить того снить!

Душа хоч мріє, та долю не змінити
І поводу шукати вже забракло
Я спеціально буду сни ті злити й злити
Й зловлю я їх колись сердечним гаком

Ми вітрові любов свою подарували
І щастя ми розсипали в зірках.
Та ми не знали. Ми справді ще не знали
Що щастя вже померло у сітках


Рецензии