Райдуга

В домі біда – дах протікає,
А домовому байдуже.
Лежить на дивані і пресу читає
Про Францію і про райдугу.

Хлюпає краплями хвора хмарина…
Кішка місця не знайде…
А у Парижу стигне ожина
І сяє французька  райдуга.

В домі калюжа, в домі потоп…
А домовому байдуже,
Світло вмикає – блиснуло… хлоп…
І в очах сіяє райдуга!..


Рецензии
Метафоричний вірш! Дуже сподобалось.

Артур Грей Эсквайр   20.02.2016 22:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.