Цветы сына
А НА ПІДВІКОННІ,НАЧЕ ПІСНЯ,-КВІТИ:
ПРОСЯТЬСЯ ДО СЕРЦЯ,СКОЛИХНУВШИ ДУШУ.
ГЕТЬ ЗАБУТИ ПРОСЯТЬ ХОЛОДИ І СТУЖУ.
РАДІСТЬ ТА НАДІЮ В ДУШІ ПОСЕЛЯЮТЬ,
НІЖНІСТЮ СВОЄЮ ОЧІ ЗВЕСЕЛЯЮТЬ
І КРАСОЮ ЧИСТОЮ КЛОПІТ РОЗГАНЯЮТЬ-
ЦЕ ПОЧАТОК ВЕСНОНЬКИ ТАК ВОНИ ВІТАЮТЬ.
ПРОСЯТЬ НЕ ЛЯКАТИСЯ СКЛАДНОЩІВ ЖИТТЯ.
ВІРИТИ ВАС ПРОСЯТЬ В КРАЩЕ МАЙБУТТЯ.
1994р.
Свидетельство о публикации №116021909591