Босонiж

Сіра ворона небо ковтає.
Сіра ворона ніби літає…
Ніби є крила, ніби є сили…
Сіра ворона – сіра присіра.

Ось вона, миша – вуха та хвіст –
Сіру ворону кохає…
Вороненяти сірі із гнізд
Вгору дзьобі підіймають…

Райдугу сіру сховала хмарина.
Сіра калюжа під боком…
В сірому попелу жовта жарина
І сіра сорока…

Сіра посвідка бувальця життя
Падає в сіру калюжу…
Сірі краплини їдуть без взуття –
Босоніж я жити мушу.


Рецензии
Сірий цей світ – вимити з милом, знайдемо може взуття під пилом?)))

Ольга Сафронова Таганрог   27.02.2016 19:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.