Маленьким друзям
Лапками маленькими сніжок розгортає.
Одиноко й морозно їй,напевно,взимку.
Заберем давай її у нашу хатинку.
Посадим в корзинку,щоб не сумувала,
З нами веселилась,піснею ласкала.
А у годівничку насиплем зерняток,-
Може дочекаємся ще і снігуряток.
А весною пташка погляне в віконце
Й полетить назустріч радості і сонцю.
1992р.
Свидетельство о публикации №116021909120