Подснежники

   Проліски квітують в нашому садочку...
   Ми з тобою йдемо: через поле в гай.
   Ти мені коханий  подаруй ромашку,
   І скажи: кохана, мила -погадай...
          Ми прийдем до гаю сядем під тополю,
          Ти мені розскажеш про своє життя,
          Тай полетимо ми, милий із тобою,
          Думками  легкими- в наше майбуття!
   Сонечко загляне   під  листок пожовклий,
   Забринить дзвіночок, голубий, як даль,
   У далекім краю, у чужім лісочку,
   Ти мене, !коханий, всеж таки,-згадай!
          Знаю : не на  довго, ти мене залишиш,
          Через двоє весен повернешся  знов
          І , як та  веснянки, що зросли у вишні,
          Розквітне ще  дужче дівоча любов!!!


   Про перше кхання: таке беззахісне і мрійливе...


Рецензии