Доббат

Ти  -  його  чи  він  -  тебе ,
Тут  долю  смерть  лиш  обирає,
«Градом»  палить,  танком  рве -
Тебе,  майже,  беззбройно  посилають.

Добровольчий  батальон,  доббат,
Поранених  вас  ворог  добиває,
Садист -  фашист  і  сепар – «брат»
Гінеталії  вам  навіть  відрізає.

Землю  від  ворогів  звільняли,
В  котлі  донбаським  полягли,
«Герої  не  вмирають!» -  як  ховали
Сльози  щирі  і  крокодилячи  лили.

Чи  є  у  Бога  люте  зло
Щоб  вороги  вам  не  чинили?
Та  перемир’я  лиш  прийшло -
Вас  в  буцегарню  посадили.

«Око  за  око!»,  «Зуб  за  зуб!» -
Щоб  Батьківщину  відстояти,
Зрадник,  боягуз,  підлий  манкурт
Тепер  вас  хоче  покарати*.

З  ким  же,  Ненько,  ти  лишишся
Як  ворог  далі  знов  піде?
Він  же  не  може  зупинитись -
Панмонголізм  його  веде!
            17.02. 2016р.
*Слідчі  дії  проти  бійців- добровольців.


Рецензии