Осiнь у Карпатах

Осінь. Гнітюча тиша. Карпати.
Тиша у скронях навіть…
Нумо, поете, годі ось так мовчати!
Кидай в гнітючу тишу голосу камінь…

Годі мовчати! Осінь має звучати
Жовтогарячим словом!
А голосу камінь хоче літати
Наче небесний човен…
 
Лелека з гори злітає і тане.
У тиші з’явились крила –
І впали з гори кайдани,
І вірші чита ярило…


Рецензии
Сильний і прекрасний вірш. Картинно. Дуже сподобалось!

Шон Маклех Патрик   20.02.2016 02:45     Заявить о нарушении