Наснилося

Біда патронів не жаліє,
Навколо гільзи від патронів…
Вовки лежать в хліву і виють,
Але вовків ніхто не троне.

Вбиває доля українців -
З бідою поруч живемо…
Тож наливай, щоб через винця…
За кращу долю ми п’ємо.

Телесику, не слід боятись,
Бо все наснилося комусь,
І згодом лихо зійде з хати
І із Землі що зветься Русь!


Рецензии
Чи зійде? Підштовхнути треба...

Ольга Сафронова Таганрог   27.02.2016 19:49     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.