***

Гьар акурла чуьнуьхда на вилер ви,
Зун лагьайтlа, са къах хьана амукьда.
Аялди хьиз, чинал кьуна гъилер ви,
Гьар акурла чуьнуьхда на вилер ви.
Кlанда рикlиз пlузаррал таз гелер ви,
Тlардач ви рикl ирид суз вал ашукьда.
Гьар акурла чуьнуьхда на вилер ви,
Зун лагьайтlа, са къах хьана амукьда.


Рецензии