Куьмек це, духтур
Акатна, Къудрат.
Лал байихар къадакьрай.
Акьатна, Къудрат.
-
Ясаб хуьряй са кукуп1
Акъатна рекьел.
Илиг хьана бейхабар
И рик1 а рик1ел.
-
Зун заз акур цуькведи
Авунва дили.
Гьикьван ч1ав я, тек гьадаз
К1валахиз кьили.
-
Инсан тушир, нехиш тир
Халикьдин гъилин.
Лаз гана зи ч1арариз,
Ашкъиди кьилин.
-
Рик1и йигин ягъана
Т1екьна зил галаз.
А кукуп1дин дидардихъ
Кузва вил галаз.
-
Эвел вилиз акурди
Хьана ахвар хьиз.
Гум чинеба кук1ушдай
Акъатна ч1ар хьиз.
-
Ахпа гурпна гугуди
Алугна духтур.
Зи рик1икай са гъаб ч1ух
Амукьна, духтур.
А ваз акур зун амач
Дигиш хьанва дуьн.
Гьяркьуь я заз гьигила
Цуьцуьхдин хъуьхъуьн.
-
Жедачни бес я, духтур,
Чун агудайт1а?
Тек са сефер на свах ваъ,
Цаз акъудайт1а?
-
Жедачни бес авурт1а
Шаирдиз чара?
Къаних касдиз гайи цин,
Суваб я пара.
-
Я тахьайт1а гунагьар
Амукьда хиве.
Бес я вуна хехинив
Ц1ай турди сиве.
Свидетельство о публикации №116021706048