Дорога в незвичайнi речi

Трамвай тебе несе у серце міста
Каштани розмовляли між собою
Про тебе шелестіло його листя
І падав дощ прозорою сльозою

Мабуть ти любиш їздити одна
На колії дивитися трамвайні
І віриш що не будеш більш сумна
І думаєш про речі незвичайні

Зникають за вікном машини, люди
Міняються картинки на очах
Лоскоче і залазить щось у груди
Змінилася картинка й в почуттях


Рецензии