Помолимся об Украине
Україна! Спаси і захисти себе!
Ukraine! Save and protect yourself!
Язык не важен, важна суть!
===============================
Я не був на тому Майдані
Але молився Божій Мамі
Аби усі були живі
Та щоби не було крові.
Не вийшло так, як захотілось
І тому серце зажурилось.
Не захотіла Божа мать
Ту Украіну захищать.
З тієй пори пройшли два роки
А ми не вивчили уроки.
Тож знов молимось, щоб нова
Була Україна жива!
================================
Примечание:
Та Украина - Украина до Майдана.
Просто Украина - Украина нынешняя
Свидетельство о публикации №116021609580
И прав наш Зе президент, чтобы войны не стало ОДНОМУ этого хотеть мало((
Светлана Незабудкина 11.10.2019 17:16 Заявить о нарушении
Светлана Незабудкина 12.10.2019 11:14 Заявить о нарушении