Шиир вуч я?
-
Чк1анва гьар патаз
Шиирдин азар.
Бес вучиз ужуз я
Гафунин базар?
-
Чарчиз регъуь жезва
Ц1араркай зурак1.
Шиир ихтилат туш
Рахазвай хьрак.
-
Аллагьди, шаирди
К1елдайди галаз,
Пуд т1емди арадал
Гъун герек аваз.
-
Руьгьдикай куьз хьайи
Пагь ат1удай ван.
Шиир хайи чил я,
Шиир и ватан.
-
Рагарин юкьварай
Ат1уз авай рехъ.
Йисарин далдадай
Туьхъун тийир экв.
Къадакьри къан тийир
Байихрин гьарай.
Шиир са шаирдин
Квахьнавай кьарай.
Акьазвай къуша т1уб
Лигим хьайи хам.
За элкъвей-къекъвейра
Вегьенвачир кам.
Шиир шейт1андикай
Хкудзавай хъел.
Фасикьдин бебекдал
Туькуьрнавай хьел.
-
Шиир шиир тушт1а
К1елуниз гьайиф.
Герек туш ялтахвал
Нагьахъан тариф.
Эгер са ц1ийи гаф
Авачт1а кьиле.
Къелем шиир кхьиз
Къаз тахьуй гъиле.
И ц1арар кеспи ваъ
Звал я зи рик1ин.
Шиирдиз мугьман туш,
К1вал я зи рик1ин.
Свидетельство о публикации №116021609551