Жити вiльно - то не смертельно
Через призму стихій і сезонів.
Побажаю тобі гарних снів.
Віру в себе.
Й тепло у долонях.
Ти - синиця.Боїшся вітрів.
Тобі краще в чиємусь полоні.
А я більше люблю журавлів.
Серед штормів,припливів, мусонів
Вони - вільні. Й від того-живі.
Свидетельство о публикации №116021600728