Кохання, як суть

Красиво й обережно  я кохаю
Життя і долю, навіть небеса
Я знаю, що обманять,... все я знаю
Я просто звик кохати чудеса

Так звично на дерева оглядатись
У кожному я бачу щось, чиєсь
Дерева також мають право мати
Кохання... і знаходити своє

Трава, проста вода і сонця промінь
Усі вони на рівні із людьми
Вражаючий від Баха звук симфоній
Кохання- це і є найсправжні ми

Я знаю, що обманять і не раз
То в тому ж хіба буде їхнє щастя?
Скажу я просто... Просто й без образ
Кохання- це не повід, щоб знущаться


Рецензии