Хателi штось казать

Рэдактары пад дамiнантай
Мовы беларускай,
Правaзглашая "Верасня" супоуку,
Сустрэчны час? -
Не распазнау, прабачьте,
Не разумею вухом с ходу.

Але малое засталося
На думку што
На лоб
Прыйшло:
Жiве
Улiку тым i мова
Беларусi жнёуная,
Перадается
У разнакаляровых маладых якая
Падкрэсленных словах,
Вогня паэзии - сэрдцах ...
Яще.


Рецензии