Помовчимо

Давай не будемо
Згадувати минуле,
Ось саме зараз
Просто помовчимо.
Я знаю добре,
Без нього нікуди.
Але, будь ласка,
Не зараз,
Благаю.

Давай забудемо
Усі сварки,
Хоча б на мить
Просто помовчимо.
Я знаю добре,
Це пам'ять, згадка
Про те,
Як більше робити не треба
Ніколи.

Давай поїдемо
Звідси подалі,
Де ми з тобою
Не будем мовчати.
Де буде сміх
І кава посеред ночі,
І ми разом
Не будем лягати спати.

Давай побудемо
Наодинці.
Давай разом
Просто мовчати.
Давай кохати
І просто жити.
Ти - моя тиша
Назавжди.. навічно..

16.02.2016
J.W.


Рецензии