Украина моя, Украина...
Що по граблях біжить безупинно ,
За традицією старовинною
Обираючи владу злочинну.
Україна - єдина країна,
Де стріляється двічі людина.
Двічі поспіль у скроню стріляла -
Однієї, бач, кулі замало.
Україна - єдина країна,
Де іззовні підпалюють стіни,
Зачинивши себе зсередини,
Щоб засвідчити власну провину.
Україна - єдина країна,
Де вовки - травоїдна тварина,
Де нема олігархів при владі.
Може трішки. Не більше ніж в Раді...
Україна - єдина країна,
Що стріляє із "Градів" в дитину,
Щоб привести батьків до покори:
Най замовкнуть і скніють по норах.
Україна настільки єдина,
Що свідома її половина
Гідно, в Раді, скубе за чуприну
Несвідому свою половину!
Україна це - дивна країна!
До сестер повернулася спиною
Та в Європу повзе на колінах,
Щоб у прийми взяли "сиротину".
Україна - єдина країна -
Сподівається буцім за тином
Сто мільярдів дадуть,як у казці,
Якщо ти українець і в масці.
Хто намовив тебе, Україно,
Щоб цицьками лякали "феміни",
Парубків мали замість дружини?..
Це і є Європейські святині?
Ти насправді вважаєш, Вкраїно,
Що у січні розквітне калина?
Й посолодшає листя полину,
Як покласти Донбас в домовину?
Чом дозволила ти, Україно,
Щоби мову твою солов`їну
Кровожерна ганьбила звірина,
Що вважає себе "надлюдиною"?
Як повірила ти, Україно,
Що озброєна мавпа - людина?
Кров людська їй це - бризки на стінах.
Та й життя - лишень бульбашки, піна...
А скажи-но мені, Україно,
Скільки коштує кров ТВОГО сина,
Що з Росією х`че воювати?
Бо в Європі дурних небагато...
А ще менше їх, мабуть, у Штатах:
Бо тебе аж заштовхують в НАТО
Кулю в лоба за них діставати.
От тоді і настане їм свято...
Україна - єдина країна,
Де нацисти, пускаючи слину,
Чи то виють, чи скиглять: "Не вмерла.
Тож, нам, конче, потрібен Бандера!"
НЕ потрібен! Й без нього не вмерли
Ані - Степ, ні - Дніпро, ні - Говерла!
Та, розідрана злом на частини,
Наче граєш з вогнем, Україно.
Замість миру - війна! Замість цноти,
Честі й гідності - тільки банкноти.
Кожен рік кольорова тварина
Замість Бога керує країною!
У зненависті, ти - не єдина!
Україно моя, Україно...
Свидетельство о публикации №116021601157
Всё, что Вы написали так реально и больно! Очень люблю доброжелательный украинский народ с его неповторимым богатым культурным наследием. Россия сочувствует Вам и не мажет одной краской всех подряд. Ни у кого в нашей стране нет украинофобии, никто не злорадствует на ваши беды. Держитесь там и правда пробьёт себе путь, главное не утратить человечность в своих сердцах.
С уважением и поддержкой,
Тамара Липатова 13.04.2016 14:09 Заявить о нарушении
Василий Пуговкин-Днепровский 16.04.2016 02:30 Заявить о нарушении
http://www.stihi.ru/2015/04/17/7093
С уважением,
Тамара Липатова 16.04.2016 10:54 Заявить о нарушении
Тамара Липатова 16.04.2016 10:57 Заявить о нарушении
Василий Пуговкин-Днепровский 17.04.2016 01:42 Заявить о нарушении
Тамара Липатова 17.04.2016 09:31 Заявить о нарушении