Туристи на скелях Довбуша

Прийшли... росу побивши з гілки.
Підйом  вдалося подолати!
По чарці випили горілки
Й радіють, ніби немовляти.
Вже незалежні,  та не вільні,
Як і колись – чия-то здобич.
Дощем, чи то сльозами з вії,
Їх окропив невтішний Довбуш.

                2004


Рецензии