Гортлэ на коми-пермяцком языке

Гортэ  тай лотi бэра ме.
Сьэлэмэ невна бурамис!   
Кэть оз пантал менэ  мамэ,
Кэть оз пантал менэ  айэ... 
    Гажтэма видзэтан, керку? 
    Сэтшэм вот локтiс пора...
    Гажа эд вэлiн тэ кэркэ, 
    А энi, кыдз ме, сирота.   
Кытшэм эшэ лоас оланэ? 
Кытшэм эшэ лоас - ог тэд, 
Но гортэс, кыдз айэс и мамэс,
Некэр ме, некэр ог вунэт!


Рецензии