День Св. Валентина

Не сприймаю день Валентина!
Не тому, що не кохаю
Просто з кожним роком
У цьому святі
Запах життя по іншому сприймаю

Кохають люди... звірі
Кожен когось кохає
І кожен із них по справжньому
Знайомиться.
Забирає.

Чому б не любити...
Числа п'ятнадцятого?
Шістнадцятого, сімнадцятого
Дарувати "сердця"...
Чому цілувати саме випало
Тринадцятого!!!?
От і кохаємо без кінця

Не сприймаю Валентів день,
Але не тому, що не кохана
Просто з кожним роком
У цьому святі  дійсно справжньому
Ти зі мною справжня...
Моя жаданна

Чому б не купити...
Квіти п'ятнадцятого?
Шістнадцятого, сімнадцятого
Але ж купую  парфуми
Саме тринадцятого
... Я дійсно люблю купувати...

Не сприймаю Валентинів день,
Ось і весь, мабуть, The End)
Ні! Ще поки дотліє камін
Я буду кохати волосся....


Рецензии