Закувала та сива зозуля
Закувала та сива зозуля,
Закувала в широкому лузі.
Вона долю мені накувала,
Народився я ще у Союзі.
А в застійні часи я учився,
І тоді уже взяв, й оженився.
І найкращі були, ті застійні часи,
Ми любились всю ніч, аж до роси.
Але ось началась перестройка,
Та закінчитись – не зуміла.
Розлетівся Союз дуже бойко,
Бо робити добре не вміли.
Ми живемо в окремих державах,
Та воюємо вже потихенько.
Нерушимая дружба пропала,
І я уже став, сам старенький.
Закувала знову зозуля…
08:50.13.02.2016.
Свидетельство о публикации №116021303242
Иван Терёхин 13.02.2016 12:18 Заявить о нарушении
С Уважением и Теплом!
Михаил Онищенко 13.02.2016 12:52 Заявить о нарушении